iQdrive Leimuiden

Rijles Leimuiden | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Leimuiden. Sla je slag bij iQdrive in Leimuiden, waar je deze week nog kunt beginnen!

We helpen op jaarbasis maar liefst 30 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. iQdrive is snel gegroeid in Leimuiden, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Leimuiden? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij rijdt overigens ook in Leimuiderbrug, Weteringbrug en Oude Wetering. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep of Aalsmeer.

Onze rijinstructeur in Leimuiden over iQdrive: We werken met z'n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Leendert uit Leimuiden: "Mijn instructeur ging met mij mee naar het gemeentehuis om mijn rijbewijs aan te vragen! Hij was net zo blij als ik, geweldig!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Leimuiden.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Wil jij lessen in Leimuiden en omgeving? Laat je gegevens achter. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles