Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Leidschendam

Home > Rijschool locaties > Rijschool Leidschendam

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Sla je slag bij iQdrive in Leidschendam, waar je deze week nog kunt beginnen!

Ieder jaar slagen ongeveer 30 leerlingen in Leidschendam. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Leidschendam, krijgt een eigen instructeur. Overigens lest hij naast Leidschendam ook in naburige plaatsen als Wilsveen, Voorburg en Nootdorp. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Leidschendam meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in VoorburgDen Haag en Rijswijk.

Onze rijinstructeur in Leidschendam over iQdrive: “Als één van de 250 instructeurs heb ik genoeg collega’s om mee te sparren. We delen graag met elkaar onze tegenslagen, maar vooral onze succesverhalen. Ben jij mijn nieuwe succesverhaal?”

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Fokke uit Leidschendam: “Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!”

Veilig op weg in Leidschendam dankzij iQdrive

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Onze rijinstructeur uit Leidschendam haalt je bij iedere les op.
 • Soms zit het afrijden tegen… iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Leidschendam.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil jij lessen in Leidschendam en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles