iQdrive Leidschendam

iQdrive | Rijschool Leidschendam

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Rijschool iQdrive helpt jou in Leidschendam veilig en snel op weg.

Onze instructeurs hebben in 2018 30 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Leidschendam te bemachtigen. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Leidschendam. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Leidschendam. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Wilsveen, Voorburg en Nootdorp. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Voorburg, Den Haag of Rijswijk.

Onze rijinstructeur in Leidschendam over iQdrive: "Als je bij mij in de auto komt, is het 200% gezellig. Misschien komt het door mijn Zuid-Limburgse roots, maar ik zing graag een carnavalskraker. Zin om mee te zingen? Be my guest!"

Onze instructeur in Leidschendam is één van de meest populaire instructeurs. Nynke uit Wilsveen (bij Leidschendam): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Leidschendam geen punt!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Prima slagingspercentage in Leidschendam dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles