iQdrive Leidschendam

iQdrive | Rijschool Leidschendam

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Bij iQdrive in Leidschendam haal je gegarandeerd je rijbewijs.

2018 behaalden 30 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Leidschendam.

De lessen in Leidschendam worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt in een straal van 10 km om Leidschendam, dus ook in plaatsen als Wilsveen, Voorburg of Nootdorp. In Voorburg, Den Haag en Rijswijk rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Leidschendam over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Leidschendam uitblinkt met een percentage van 100%! Finn uit Leidschendam: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Leidschendam? We halen je thuis op!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Leidschendam? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

225 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles