iQdrive Leidschendam

iQdrive | Rijschool Leidschendam

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Leidschendam!?

Er gingen ruim 30 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Leidschendam. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

De rijlessen in Leidschendam worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Leidschendam, Wilsveen, Voorburg en Nootdorp. In Voorburg, Den Haag en Rijswijk rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Leidschendam over iQdrive: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

iQdrive in Leidschendam is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Johannis uit Leidschendam: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Leidschendam geen punt!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Het laagste uurtarief van Leidschendam!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Leidschendam.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Leidschendam? Vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles