Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Leiden

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Leiden

Wil jij de wijde wereld in trekken met de auto? Lekker cruisen met vrienden, op vakantie met je vriend(in) of heb jij je rijbewijs nodig voor je werk? Begin dan zo snel mogelijk met rijlessen bij iQdrive rijschool in Leiden. Onze rijinstructeurs staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Voor je het weet ben jij in het bezit van je rijbewijs. Bij onze autorijschool in Leiden zijn geen lange wachtlijsten, dus je kunt direct starten met het volgen van rijlessen. Jij bepaalt hoe snel je jouw rijbewijs wilt halen. Of je nou 1 of 2 keer per week een rijles volgt of je rijbewijs met een spoedcursus binnen 5 tot 13 dagen wilt halen, het kan allemaal. Vraag vandaag nog een proefles aan voor het halen van je rijbewijs B.

De beste rijschool van Leiden – iQdrive

Bij iQdrive autorijschool in Leiden maken we gebruik van onze unieke lesmethode, waardoor de meeste leerlingen in één keer slagen voor hun praktijkexamen. En zelfs als je niet in één keer slaagt is dat bij rijschool iQdrive geen enkel probleem, want bij afname van een lespakket zijn eventuele herexamen(s) helemaal gratis. Dat maakt iQdrive een goede rijschool. Of eigenlijk de beste rijschool van Leiden en omstreken, want ook in Oegstgeest, Wassenaar, Katwijk en Roelofarendsveen geeft iQdrive rijlessen. Maak direct kennis met jouw persoonlijke rijinstructeur!

Goedkope rijschool in Leiden

Wil jij op korte termijn je rijbewijs halen en ook nog eens bij een goedkope rijschool in Leiden? Dan ben je bij iQdrive aan het juiste adres voor een betrouwbare rijopleiding. Onze goedkope rijlessen volg je in de allernieuwste lesauto’s die van alle gemakken zijn voorzien. Tijdens de rijlessen oefen je in het drukke Leidse stadscentrum, leer je inparkeren in de krappe parkeervakken en rij je regelmatig over de snelweg naar bijvoorbeeld Den Haag. Bij iQdrive autorijschool in Leiden word je binnen no-time voorbereid op je praktijkexamen.

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Leiden of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: iQdrive geeft uitsluitend autorijlessen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles