iQdrive | Rijschool Leiden

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Bij iQdrive in Leiden ben je aan het juiste adres.

Ieder jaar behalen 90 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Leiden is het werkgebied van onze instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Leiden, dus ook in plaatsen als Leiderdorp, Zoeterwoude-Rijndijk of Warmond. Wil je rijlessen volgen in Oegstgeest, Wassenaar of Katwijk, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Leiden over iQdrive: "Rijden is mijn lust en mijn leven. Vandaar dat dit mijn droombaan is. Ik zou zeggen: vraag een proefles aan en ik kom je een keer thuis ophalen voor een rondje. Dan kun je met mij kennis maken en doe ik een inschatting voor het aantal lessen."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Leiden, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Rick uit Leiderdorp: "Hoewel ik niet uit Leiden kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: 'Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.' Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer."

Veilig op weg in Leiden dankzij iQdrive

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Wij halen je thuis in Leiden op (en brengen je thuis).
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Neem contact op met één van onze instructeurs. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles