Rijschool Leiden | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Leiden naar Oegstgeest of Leiderdorp cruisen? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Leiden!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 90 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Leiden. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Leiden van 70 procent!

iQdrive Leiden selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Niet alleen inwoners uit Leiden, maar ook mensen uit Leiderdorp, Zoeterwoude-Rijndijk of Warmond haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Leiden meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Oegstgeest, Wassenaar en Katwijk.

Onze rijinstructeur in Leiden over iQdrive: We werken met z'n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten."

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Leiden. Marije uit Leiden: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Nog steeds niet overtuigd?

  • Een gratis proefles in Leiden van circa één uur.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Nergens in Leiden betaal je minder voor een rijles.
  • Start direct met lessen in Leiden. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil jij lessen in Leiden en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles