Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Leeuwarden

Home > Rijschool locaties > Rijschool Leeuwarden

Sta jij al strak van de adrenaline? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Leeuwarden!!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 70 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Leeuwarden. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Leeuwarden verzorgt. Naast Leeuwarden rijdt hij ook in K, S en zelfs in W. Op zoek naar een instructeur in FranekerDokkum of Drachten? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Leeuwarden over iQdrive: “Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. van Beker uit Leeuwarden: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Onze rijinstructeur uit Leeuwarden haalt je bij iedere les op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • Het laagste uurtarief van Leeuwarden!
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles