Rijschool Leeuwarden | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Leeuwarden!

70 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

De rijlessen in Leeuwarden worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Leeuwarden ook in K, S en W. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Leeuwarden met andere instructeurs in plaatsen als Franeker, Dokkum en Drachten.

Onze rijinstructeur in Leeuwarden over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Leeuwarden."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Leeuwarden zijn velen te spreken. Wout uit Leeuwarden: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Leeuwarden!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Leeuwarden voor jou reserveren? Neem contact op met één van onze instructeurs. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles