iQdrive | Rijschool Leeuwarden

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Leeuwarden!!

2018 liet iQdrive zo'n 70 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Leeuwarden.

Onze instructeur in Leeuwarden helpt jou het beste uit jezelf te halen! Woon je in K, S of W? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Franeker, Dokkum en Drachten.

Onze rijinstructeur in Leeuwarden over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

Leerlingen van iQdrive in Leeuwarden raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Kevin uit Leeuwarden: "In 2018 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! "

De kwaliteit van iQdrive in Leeuwarden

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles