iQdrive Leerdam

Rijschool Leerdam | iQdrive

Op zoek naar de beste rijschool? iQdrive is actief in Leerdam.

2018 was iQdrive goed voor 30 extra weggebruikers! Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Leerdam. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Leerdam ook in Loosdorp, Hoogeind en Oosterwijk. Gorinchem, Culemborg en Lopik zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Leerdam over iQdrive: "Woon jij in Leerdam? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen 's ochtends vroeg of 's avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van Leerdam laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!"

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Jort uit Leerdam: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Start direct met lessen in Leerdam. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Leerdam voor jou reserveren? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles