iQdrive Kwintsheul

iQdrive | Rijschool Kwintsheul

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Rijschool iQdrive helpt jou in Kwintsheul veilig en snel op weg.

Ieder jaar behalen 10 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Kwintsheul. Hij werkt niet alleen in Kwintsheul, maar rijdt ook in Poeldijk, Wateringen en zelfs in Mariëndijk. In Naaldwijk, Rijswijk en Monster rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Kwintsheul over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Kwintsheul. Fleur uit Poeldijk (bij Kwintsheul): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Kwintsheul te kiezen!

  • Een gratis proefles in Kwintsheul van circa één uur.
  • Wij halen je thuis in Kwintsheul op (en brengen je thuis).
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben jij onze volgende leerling? Laat wat van je horen! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles