iQdrive Kwintsheul

iQdrive | Rijschool Kwintsheul

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Kwintsheul!

We hielpen in Kwintsheul in 2018 ruim 10 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

iQdrive Kwintsheul selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Overigens lest hij naast Kwintsheul ook in naburige plaatsen als Poeldijk, Wateringen en Mariëndijk. Wil je rijlessen volgen in Naaldwijk, Rijswijk of Monster, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Kwintsheul over iQdrive: "Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Elif uit Kwintsheul: “Ik zag heel erg tegen het praktijk examen op. Daardoor heb ik de dag voor het officiële examen nog een keer goed geoefend met mijn rij-instructeur. We deden net alsof het de echte examendag was. Door de goede begeleiding ben ik de dag erna geslaagd!"

Alle pluspunten opgesomd:

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Kwintsheul voor jou reserveren? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles