Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Krimpen aan den IJssel

Home > Rijschool locaties > Rijschool Krimpen aan den IJssel

Wil jij je rijbewijs halen in Krimpen aan den IJssel? Dan is iQdrive de beste rijschool om je doel te bereiken!

Door samen met jou regelmatig over de Van Brienenoordbrug te lessen, krijg je het autorijden snel onder de knie. Ook zal je regelmatig over de bekende snelwegen zoals de A16 en de A20 gestuurd worden.

Met spoed je rijbewijs halen?

Wil jij zo snel mogelijk in het bezit zijn van de roze pasje? Kies dan voor de spoedopleiding bij rijschool IQdrive. Met deze spoedopleiding haal jij binnen 5, 8, 11 of 13 dagen al je rijbewijs! Dit is een intensieve rijopleiding in Krimpen aan den IJssel en omgeving.

IQdrive betaalt een deel van je rijbewijs!

IQdrive biedt jou vele voordelen. De grootste voordelen zijn dat jij van ons een gratis proefrijles krijgt t.w.v €39, een gratis tussentijdse toets t.w.v. €250 en eventueel jouw herexamens t.w.v. €235. Je betaalt dus alleen jouw rijlessen en eerste praktijkexamen! Het is zelfs mogelijk om deze in termijnen te betalen.

Ander bijkomende voordelen zijn dat jij thuis opgehaald wordt door autorijschool IQdrive en dat jij direct kan beginnen met lessen. Er zijn bij IQdrive in Krimpen aan den IJssel namelijk geen wachttijden!

Rijlessen volgen in Krimpen aan den IJssel?

Wil jij bij autorijschool IQdrive in Krimpen aan den IJssel en omgeving je rijbewijs halen? Vraag dan direct een gratis proefrijles aan! Indien je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles