iQdrive Krimpen aan den IJssel

iQdrive | Rijschool Krimpen aan den IJssel

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Krimpen aan den IJssel!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

Ieder jaar slagen ongeveer 40 leerlingen in Krimpen aan den IJssel. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Woon je in Capelle aan den IJssel, Capelle-West of Groot Hitland? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Capelle aan den IJssel, Ridderkerk of Nieuwerkerk Aan Den IJssel.

Onze rijinstructeur in Krimpen aan den IJssel over iQdrive: "In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Krimpen aan den IJssel zijn velen te spreken. Daantje uit Krimpen aan den IJssel: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Ook dit is rijschool iQdrive Krimpen aan den IJssel:

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Nergens in Krimpen aan den IJssel betaal je minder voor een rijles.
  • Prima slagingspercentage in Krimpen aan den IJssel dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Krimpen aan den IJssel? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles