iQdrive Krimpen aan den IJssel

Rijschool Krimpen aan den IJssel | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? iQdrive rijdt ook in Krimpen aan den IJssel!

In 2018 ontvingen 40 jongens en meiden hun roze pasje in Krimpen aan den IJssel. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Krimpen aan den IJssel, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij werkt niet alleen in Krimpen aan den IJssel, maar rijdt ook in Capelle aan den IJssel, Capelle-West en zelfs in Groot Hitland. In omliggende plaatsen zoals Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Nieuwerkerk Aan Den IJssel hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Krimpen aan den IJssel over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Krimpen aan den IJssel de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Krimpen aan den IJssel zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Ella uit Krimpen aan den IJssel: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Een gratis proefles in Krimpen aan den IJssel van circa één uur.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Prima slagingspercentage in Krimpen aan den IJssel dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Krimpen aan den IJssel en omgeving? Laat wat van je horen! Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles