iQdrive Krimpen aan den IJssel

iQdrive | Rijschool Krimpen aan den IJssel

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? In Krimpen aan den IJssel is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

40 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Krimpen aan den IJssel 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Krimpen aan den IJssel en omgeving.

iQdrive Krimpen aan den IJssel selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt overigens niet alleen in Krimpen aan den IJssel, maar ook in Capelle aan den IJssel, Capelle-West en Groot Hitland. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Krimpen aan den IJssel met andere instructeurs in plaatsen als Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en Nieuwerkerk Aan Den IJssel.

Onze rijinstructeur in Krimpen aan den IJssel over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Krimpen aan den IJssel plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Oud-leerlingen in Krimpen aan den IJssel hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Rosalie uit Krimpen aan den IJssel: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Veilig op weg in Krimpen aan den IJssel dankzij iQdrive

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Wij halen je thuis in Krimpen aan den IJssel op (en brengen je thuis).
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Nergens in Krimpen aan den IJssel betaal je minder voor een rijles.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Stuur ons jouw gegevens. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

225 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles