iQdrive Kloosterburen

iQdrive | Rijschool Kloosterburen

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Kloosterburen!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Kloosterburen in 2018 voor dat 60 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Kloosterburen, want wij hebben daar een eigen instructeur. Overigens lest hij naast Kloosterburen ook in naburige plaatsen als Kleine Huisjes, Molenrij en Broek. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Grijpskerk, Groningen en Dokkum.

Onze rijinstructeur in Kloosterburen over iQdrive: “De meeste voldoening haal ik uit het feit dat ik elke dag leerlingen help om beter te rijden dan de vorige keer. Door specifieke aandachtspunten per les te gebruiken, ontwikkel je jezelf op alle vlakken tot een verantwoorde weggebruiker. Daar draag ik met alle plezier mijn steentje aan bij.”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Kloosterburen. Sjoerd uit Kloosterburen: "Eén van mijn klasgenoten haalde zijn rijbewijs bij iQdrive en was erg lovend over zijn rij-instructeur. Toen ik twee maanden later 18 werd, nam ik contact op met iQdrive of ik ook daar kon lessen. Gelukkig kon dat, en na 3,5 maand had ik mijn rijbewijs al in handen. Helemaal super!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Het laagste uurtarief van Kloosterburen!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Kloosterburen en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles