iQdrive Kloosterburen

iQdrive | Rijschool Kloosterburen

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Sla je slag bij iQdrive in Kloosterburen, waar je deze week nog kunt beginnen!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 6 laat afrijden én slagen in Kloosterburen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Wie gaat lessen bij iQdrive in Kloosterburen, krijgt een eigen instructeur. Hij werkt niet alleen in Kloosterburen, maar rijdt ook in Kleine Huisjes, Molenrij en zelfs in Broek. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Grijpskerk, Groningen en Dokkum.

Onze rijinstructeur in Kloosterburen over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Kloosterburen. Dirk uit Kloosterburen: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Kloosterburen een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

6 keiharde feiten:

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles