Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Katwijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Katwijk

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Trap deze week nog af bij iQdrive Katwijk!

We hielpen in Katwijk in 2018 ruim 70 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

iQdrive Katwijk geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Vanuit Katwijk verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Katwijk aan den Rijn, Katwijk aan Zee en Rijnsburg. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in OegstgeestWassenaar of Noordwijk.

Onze rijinstructeur in Katwijk over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! van Zoelen uit Katwijk aan den Rijn: “Ik kom niet uit Katwijk, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Katwijk te kiezen!

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • De laagste prijs per rijles in Katwijk.
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles