iQdrive Katwijk

Rijschool Katwijk | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Katwijk. Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Katwijk!

Onze instructeurs hebben in 2018 70 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Katwijk te bemachtigen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Katwijk en omstreken.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Katwijk, want wij hebben daar een eigen instructeur. Vanuit Katwijk verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Katwijk aan den Rijn, Katwijk aan Zee en Rijnsburg. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Oegstgeest, Wassenaar en Noordwijk.

Onze rijinstructeur in Katwijk over iQdrive: "Als één van de 250 instructeurs heb ik genoeg collega's om mee te sparren. We delen graag met elkaar onze tegenslagen, maar vooral onze succesverhalen. Ben jij mijn nieuwe succesverhaal?"

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Dirk uit Katwijk: "Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor 'snel'. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur."

Wij zijn de beste rijschool in Katwijk

  • Een gratis proefles in Katwijk van circa één uur.
  • Woon je in Katwijk? Dan word je thuis opgehaald.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Katwijk.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Wil jij lessen in Katwijk en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles