Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Kapelle

Home > Rijschool locaties > Rijschool Kapelle

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. 1,2,3, GO! Bij iQdrive Kapelle! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

In 2018 hielpen we 70 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Kapelle. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Kapelle.

iQdrive Kapelle geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Overigens lest hij naast Kapelle ook in naburige plaatsen als Biezelinge, Eversdijk en Vlake. iQdrive rijdt door heel het land, ook in GoesYerseke of Heinkenszand.

Onze rijinstructeur in Kapelle over iQdrive: “Woon jij in Kapelle? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van Kapelle laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!”

Oud-leerlingen verspreiden in Kapelle en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Dondorp uit Kapelle: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat wat van je horen! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles