Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Kampen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Kampen

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Bij iQdrive in Kampen weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

Kampen en omstreken heeft er in 2018 zo’n 30 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Kampen? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Overigens lest hij naast Kampen ook in naburige plaatsen als Kamperland, Grafhorst en IJsselmuiden. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Kampen met andere instructeurs in plaatsen als WijheZwolle en Meppel.

Onze rijinstructeur in Kampen over iQdrive: “Ik werk sinds 2010 bij iQdrive, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren.”

iQdrive in Kampen is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Kettlitz uit Kampen: “Mijn ouders hebben de rijopleiding voor mij uitgekozen. Zij zochten op internet en kwamen overal iQdrive tegen. Na één telefoontje verbond de klantenservice mij door met een instructeur, waarna ik een afspraak voor de proefles maakte. Inmiddels ben ik vier maanden in het bezit van een rijbewijs, en nog steeds helemaal gelukkig!”

Wij zijn de beste rijschool in Kampen

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Kampen? We halen je thuis op!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Kampen.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat je gegevens achter. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles