iQdrive IJsselstein

iQdrive | Rijschool IJsselstein

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? iQdrive rijdt ook in IJsselstein!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 60 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in IJsselstein en omstreken.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in IJsselstein, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast IJsselstein ook in Lopikerkapel, Benschop en Nieuwegein. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Nieuwegein, Lopik en Utrecht. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in IJsselstein over iQdrive: "Iedereen herinnert zich dat moment dat hij of zij slaagde voor zijn rijexamen. Ik vind het fantastisch dat ik dit - als rij-instructeur - van dichtbij meemaak. Iedere dag weer."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Sven uit IJsselstein: “Ik vond het autorijden heel spannend. Mijn rijinstructeur had heel veel geduld met me en stelde me elke keer weer op mijn gemak. Daardoor heb ik na 30 lessen mijn praktijkexamen gedaan en ben ik in één keer geslaagd!”

De kwaliteit van iQdrive in IJsselstein

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Wij halen je thuis in IJsselstein op (en brengen je thuis).
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Klaar om te starten met lessen in IJsselstein? Laat je gegevens achter. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

284 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles