iQdrive IJsselstein

iQdrive | Rijschool IJsselstein

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Trap deze week nog af bij iQdrive IJsselstein!

In 2018 hielp iQdrive circa 60 leerlingen op weg in IJsselstein. iQdrive is snel gegroeid in IJsselstein, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze instructeur rijdt in IJsselstein. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om IJsselstein, dus ook in plaatsen als Lopikerkapel, Benschop of Nieuwegein. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Nieuwegein, Lopik of Utrecht.

Onze rijinstructeur in IJsselstein over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in IJsselstein de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in IJsselstein. Merel uit IJsselstein: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Veilig op weg in IJsselstein dankzij iQdrive

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in IJsselstein!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Ben jij onze volgende leerling? Laat je gegevens achter. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles