Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool IJmuiden

Home > Rijschool locaties > Rijschool IJmuiden

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Start deze week bij iQdrive Ijmuiden!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 70 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Ijmuiden. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Ijmuiden tegen een scherp tarief. Niet alleen inwoners uit Ijmuiden, maar ook mensen uit Santpoort-Noord, Driehuis of Velsen-Noord haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als HaarlemCastricum en Heemstede.

Onze rijinstructeur in Ijmuiden over iQdrive: “In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden.”

iQdrive in Ijmuiden heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Krukland uit Ijmuiden: “Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen.”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

 • Een gratis proefles in Ijmuiden van circa één uur.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
 • Hoog slagingspercentage in Ijmuiden.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Laat je gegevens achter. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles