iQdrive IJmuiden

Rijschool IJmuiden | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in IJmuiden. Bij iQdrive in IJmuiden ben je aan het juiste adres.

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 70 rijbewijzen. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in IJmuiden en omstreken.

iQdrive IJmuiden geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt in een straal van 10 km om IJmuiden, dus ook in plaatsen als Santpoort-Noord, Driehuis of Velsen-Noord. Haarlem, Castricum en Heemstede behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in IJmuiden over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in IJmuiden."

Leerlingen van iQdrive in IJmuiden raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Jip uit IJmuiden: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Waarom rijschool iQdrive IJmuiden?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in IJmuiden en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles