Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Hulst

Home > Rijschool locaties > Rijschool Hulst

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Stap achter het stuur bij iQdrive in Hulst!

We helpen op jaarbasis maar liefst 100 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Hulst. Naast Hulst rijdt hij ook in Rover(s)berg, ’t Jagertje en zelfs in Sint Jansteen. TerneuzenYerseke en Kapelle behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Hulst over iQdrive: “Ik werk sinds 2010 bij iQdrive, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren.”

Onze iQdrive-instructeur in Hulst is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! van Roon uit Hulst: “Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles