iQdrive Hulst

iQdrive | Rijschool Hulst

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? In Hulst is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Ieder jaar slagen ongeveer 100 leerlingen in Hulst. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Hulst en omstreken.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Hulst verzorgt. Hij werkt niet alleen in Hulst, maar rijdt ook in Rover(s)berg, 't Jagertje en zelfs in Sint Jansteen. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Terneuzen, Yerseke en Kapelle.

Onze rijinstructeur in Hulst over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Hulst en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Hulst. Elske uit Hulst: "Na het behalen van mijn rijbewijs ging ik op vakantie naar Sardinië. Het eerste wat ik deed toen ik aankwam: een ansichtkaart naar mijn instructeur sturen, haha!"

Ga jij voor goud?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Hulst en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles