iQdrive Hulst

iQdrive | Rijschool Hulst

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? In Hulst is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 100 jongeren hun rijbewijs! Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Hulst en omstreken.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Hulst verzorgt. Hij rijdt in een straal van 10 km om Hulst, dus ook in plaatsen als Rover(s)berg, 't Jagertje of Sint Jansteen. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Terneuzen, Yerseke of Kapelle.

Onze rijinstructeur in Hulst over iQdrive: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

Onze instructeur in Hulst is één van de meest populaire instructeurs. Lenn uit Rover(s)berg (bij Hulst): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Wij halen je thuis in Hulst op (en brengen je thuis).
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben jij de volgende Max Verstappen? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles