Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Huizen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Huizen

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Huizen. Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Huizen!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 30 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Huizen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Huizen. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Blaricum, Almere-Haven en Laren. In BussumAlmere en Baarn rijden collega’s.

Onze rijinstructeur in Huizen over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Huizen. de Jongh uit Huizen: “Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in Eemnes. Nu ben ik er in no-time.”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Een gratis proefles in Huizen van circa één uur.
 • Woon je in de uithoek van Huizen, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
 • Prima slagingspercentage in Huizen dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles