iQdrive | Rijschool Huizen

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Sla je slag bij iQdrive in Huizen, waar je deze week nog kunt beginnen!

Wist je dat in 2018 maar liefst 30 leerlingen slaagden in Huizen en omliggende dorpen. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Onze instructeur rijdt in Huizen. Hij rijdt in een straal van 10 km om Huizen, dus ook in plaatsen als Blaricum, Almere-Haven of Laren. Op zoek naar een instructeur in Bussum, Almere of Baarn? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Huizen over iQdrive: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Huizen zijn velen te spreken. Sterre uit Huizen: "Ik ga graag stappen met mijn vrienden uit Blaricum. Nu kan ik wel eens bobben en dat vind ik best leuk om te doen. Zij betalen voor mij de drankjes en ik lach twee keer zo hard om de domme acties van vrienden. iQdrive - en vooral mijn instructeur - bedankt!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Huizen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Wil jij lessen in Huizen en omgeving? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles