Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Houten

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Houten

iQdrive verzorgt autorijlessen in Houten. Houten is een uitstekende plaats om auto te leren rijden, want je komt hier diverse situaties tegen in het verkeer. Je rijdt niet alleen door de bebouwde kom, maar zult ook op de snelweg gaan rijden. Uiteraard leren we je ook alle speciale verrichtingen aan, zoals de hellingproef en achteruit inparkeren.

Rijschool met lespakketten op maat

Ben je benieuwd naar de lespaketten van iQdrive, bekijk dan ons overzicht met lespakketten. Belangrijk om te weten, is dat wij geen standaard lespakketten aanbieden. Je bepaalt namelijk zelf het exacte aantal van je rijlessen. Wel kunnen we je adviseren over het aantal lessen dat je naar verwachting nodig hebt om je rijbewijs te behalen.

Gratis proefles, theoriecursus en herexamen

Bij iQdrive start je altijd met een gratis proefles. Daarnaast bieden we je gratis de mogelijkheid aan om te leren voor je theoriecursus. Zo bereiden we je optimaal voor op het uiteindelijke rijexamen. Onze instructeurs zijn er van overtuigd dat we jou in één keer kunnen laten slagen. Daarom betalen wij jouw herexamen als je onverhoopt toch niet mocht slagen voor je rijexamen.

Neem contact op met rijschool iQdrive

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Je kunt uiteraard ook direct een gratis proefles aanvragen. Wil je dat iemand je te woord staat, bel ons dan via 010 – 341 63 71.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles