Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Hoorn

Home > Rijschool locaties > Rijschool Hoorn

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio’s? Stap in de lesauto bij iQdrive Hoorn!

Ieder jaar behalen 100 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. iQdrive is snel gegroeid in Hoorn, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze instructeur rijdt in Hoorn. Hij rijdt overigens niet alleen in Hoorn, maar ook in Zwaag, Schellinkhout en Scharwoude. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als ZwaagEdam en Bovenkarspel. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Hoorn over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

Oud-leerlingen verspreiden in Hoorn en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Hendrika uit Hoorn: “Na het behalen van mijn rijbewijs ging ik op vakantie naar Sardinië. Het eerste wat ik deed toen ik aankwam: een ansichtkaart naar mijn instructeur sturen, haha!”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Hoorn? We halen je thuis op!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Klaar om te starten met lessen in Hoorn? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles