iQdrive | Rijschool Hoorn

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? 1,2,3, GO! Bij iQdrive Hoorn! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 10 laat afrijden én slagen in Hoorn. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Hoorn 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Hoorn en omgeving.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Hoorn. Hij rijdt overigens niet alleen in Hoorn, maar ook in Zwaag, Schellinkhout en Scharwoude. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Zwaag, Edam of Bovenkarspel.

Onze rijinstructeur in Hoorn over iQdrive: "Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen iQdrive aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo'n te gekke rijschool werk!"

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Hoorn uitblinkt met een percentage van 100%! Simon uit Hoorn: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Alle pluspunten opgesomd:

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Laat je gegevens achter. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles