Rijschool Hoorn | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Hoorn naar Zwaag of Zwaag cruisen? Wij van iQdrive Hoorn helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

We helpen op jaarbasis maar liefst 100 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Hoorn.

Onze rijinstructeur in Hoorn heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Naast Hoorn rijdt hij ook in Zwaag, Schellinkhout en zelfs in Scharwoude. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Zwaag, Edam of Bovenkarspel.

Onze rijinstructeur in Hoorn over iQdrive: "Eén van de pluspunten van iQdrive is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt."

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Hoorn uitblinkt met een percentage van 100%! Sofie uit Hoorn: “Ik vond het autorijden heel spannend. Mijn rijinstructeur had heel veel geduld met me en stelde me elke keer weer op mijn gemak. Daardoor heb ik na 30 lessen mijn praktijkexamen gedaan en ben ik in één keer geslaagd!”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Hoorn!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Laat je gegevens achter. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles