Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Hoogvliet

Home > Rijschool locaties > Rijschool Hoogvliet

Woon jij in Hoogvliet en omgeving en ben je op zoek naar een geschikte rijschool? iQDrive is de rijschool die je zo snel mogelijk je rijbewijs laat halen, maar waar je zeker altijd veilig mee de weg op gaat.

Rijlessen in Hoogvliet

Wij hlaen je thuis op en jouw instructeur leert jou alle fijne kneepjes van het autorijden. Gedurende je lesperiode heb je iedere rijles dezelfde rijinstructeur, waardoor je een vertrouwd gevoel krijgt en iedere rijles met een stukje meer vertrouwen achter het stuur stapt.

Geen standaard lespakketten

Bij IQ Drive wordt jouw lespakket samengesteld aan de hand van het aantal rijlessen dat we denken dat jij nodig zult hebben. Tijdens de gratis proefles die je bij ons krijgt, wordt het best passende rijlessenpakket samengesteld. Doordat een gratis tussentijdse toets in je lespakket zit inbegrepen, hoef je deze tijdens je officiële autorijexamen niet meer te doen. Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten in één keer slagen. Is dit niet het geval? Dan krijg je van ons gratis je herexamen!

Aanmelden bij onze rijschool in Hoogvliet

Wil je ook snel je rijbewijs halen bij een rijschool bij jou in Hoogvliet? Maak een afspraak met onze rijschool in Hoogvliet of vul hiernaast het formulier in voor een gratis proefrijles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles