iQdrive | Rijschool Hoogvliet

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Hoogvliet!!

Vorig jaar slaagden 300 leerlingen in Hoogvliet in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Hoogvliet, krijgt een eigen instructeur. Overigens lest hij naast Hoogvliet ook in naburige plaatsen als Spijkenisse, Poortugaal en Pernis. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Spijkenisse, Rhoon en Oud-Beijerland.

Onze rijinstructeur in Hoogvliet over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Hoogvliet geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Leerlingen van iQdrive in Hoogvliet raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Quinty uit Hoogvliet: "In 2018 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! "

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Wij halen je thuis in Hoogvliet op (en brengen je thuis).
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Hoogvliet en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles