Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Hoogezand

Home > Rijschool locaties > Rijschool Hoogezand

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? In Hoogezand is iQdrive natuurlijk van de partij!

We helpen op jaarbasis maar liefst 210 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Hoogezand. Naast Hoogezand rijdt hij ook in Kropswolde, Sappemeer en zelfs in . iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Hoogezand met andere instructeurs in plaatsen als ZuidbroekVeendam en Groningen.

Onze rijinstructeur in Hoogezand over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Hoogezand als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Hoogezand, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Schulz uit Hoogezand: “Ik had niet zo’n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Hoogezand te kiezen!

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Hoogezand geen punt!
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles