Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Hoogeveen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Hoogeveen

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Hoogeveen!

Jaarlijks ontvangen ruwweg 50 leerlingen in Hoogeveen hun roze pasje. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Hoogeveen en omstreken.

De rij-instructeur in Hoogeveen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Hoogeveen, dus ook in plaatsen als Stadterij, Alteveer of Fluitenberg. DedemsvaartDwingeloo en Westerbork behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Hoogeveen over iQdrive: “Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!”

Leerlingen van iQdrive in Hoogeveen raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Stijger uit Hoogeveen: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • Onze rijinstructeur uit Hoogeveen haalt je bij iedere les op.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Prima slagingspercentage in Hoogeveen dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Wil jij lessen in Hoogeveen en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles