iQdrive | Rijschool Hoogeveen

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Maak een rijdende start bij iQdrive Hoogeveen!

In 2018 ontvingen 50 jongens en meiden hun roze pasje in Hoogeveen. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

De lessen in Hoogeveen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Naast Hoogeveen rijdt hij ook in Stadterij, Alteveer en zelfs in Fluitenberg. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Hoogeveen met andere instructeurs in plaatsen als Dedemsvaart, Dwingeloo en Westerbork.

Onze rijinstructeur in Hoogeveen over iQdrive: "Ik ben er zo trots op dat hier bij iQdrive de focus op veiligheid ligt. Veilig rijden en goed anticiperen hoort het credo te zijn van iedere rijschool."

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Hoogeveen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Fien uit Hoogeveen: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Hoogeveen te kiezen!

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage in Hoogeveen.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Klaar om te starten met lessen in Hoogeveen? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles