iQdrive | Rijschool Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Bij iQdrive in Hoofddorp weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 30 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Hoofddorp? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Rozenburg, Rijsenhout en Aalsmeerderbrug. Nieuw-Vennep, Aalsmeer en Hillegom behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Hoofddorp over iQdrive: “In mijn kwart eeuw als instructeur heb ik een grote diversiteit aan leerlingen gezien. Ik weet hierdoor iedereen een persoonlijk en passend leertraject te bieden."

Oud-leerlingen in Hoofddorp hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Ella uit Hoofddorp: "Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestarten met lessen bij mijn instructeur in Hoofddorp. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds."

De kwaliteit van iQdrive in Hoofddorp

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Klaar om te starten met lessen in Hoofddorp? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles