iQdrive | Rijschool Hoofddorp

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Hoofddorp.

We hielpen in Hoofddorp in 2018 ruim 30 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Hoofddorp van 70 procent!

Wie gaat lessen bij iQdrive in Hoofddorp, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt in een straal van 10 km om Hoofddorp, dus ook in plaatsen als Rozenburg, Rijsenhout of Aalsmeerderbrug. Nieuw-Vennep, Aalsmeer en Hillegom behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Hoofddorp over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Hoofddorp? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Hoofddorp. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Onze iQdrive-instructeur in Hoofddorp is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Evan uit Hoofddorp: "Eindelijk mijn rijbewijs! Nou ja, eindelijk... Met iQdrive had ik mijn papiertje binnen no time!"

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Onze rijinstructeur uit Hoofddorp haalt je bij iedere les op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Nergens in Hoofddorp betaal je minder voor een rijles.
  • Start direct met lessen in Hoofddorp. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Hoofddorp en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles