Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Holten

Home > Rijschool locaties > Rijschool Holten

Op zoek naar de beste rijschool? iQdrive rijdt ook in Holten!

In 2018 kregen maar liefst 30 jongvolwassenen hun rijbewijs in Holten. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Holten 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Holten en omgeving.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Holten. Hij rijdt in een straal van 10 km om Holten, dus ook in plaatsen als Look, Beuseberg of Neerdorp. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in RijssenNijverdal en Lochem.

Onze rijinstructeur in Holten over iQdrive: “In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen.”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Holten zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Veldkamp uit Holten: “Ik had niet zo’n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in de uithoek van Holten, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Holten voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles