iQdrive Holten

iQdrive | Rijschool Holten

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Sla je slag bij iQdrive in Holten, waar je deze week nog kunt beginnen!

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 30 rijbewijzen. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Holten en omstreken.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Holten, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Holten, dus ook in plaatsen als Look, Beuseberg of Neerdorp. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Holten met andere instructeurs in plaatsen als Rijssen, Nijverdal en Lochem.

Onze rijinstructeur in Holten over iQdrive: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Holten uitblinkt met een percentage van 100%! Simon uit Holten: "Mijn twee jaar oudere zus heeft in totaal 70 lessen afgenomen bij een andere rijschool. Dat wilde ik niet. Ik had daar ook het geld niet voor. In mijn zoektocht op iQdrive gestuit en ja hoor: na 24 lessen mijn rijbewijs in de pocket. Toppie!"

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • De laagste prijs per rijles in Holten.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat je gegevens achter. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles