iQdrive Holten

Rijschool Holten | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Holten!

In 2018 ontvingen 30 jongens en meiden hun roze pasje in Holten. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Onze instructeur in Holten helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij rijdt overigens niet alleen in Holten, maar ook in Look, Beuseberg en Neerdorp. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Rijssen, Nijverdal en Lochem.

Onze rijinstructeur in Holten over iQdrive: “Ik sta 's ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

Leerlingen uit Holten spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Jacomina uit Holten: "Eindelijk mijn rijbewijs! Nou ja, eindelijk... Met iQdrive had ik mijn papiertje binnen no time!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Holten en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles