Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Hoek van Holland

Home > Rijschool locaties > Rijschool Hoek van Holland

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Dan is iQdrive Hoek-van-holland! de perfecte match voor jou!

2018 liet iQdrive zo’n 70 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Hoek-van-holland.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Hoek-van-holland, krijgt een eigen instructeur. Woon je in Heenweg, ‘s-Gravenzande of Maasdijk? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in NaaldwijkMonster en Brielle.

Onze rijinstructeur in Hoek-van-holland over iQdrive: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Hoek-van-holland zijn velen te spreken. Jordens uit Hoek-van-holland: “Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Soms zit het afrijden tegen… iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles