iQdrive Hoek van Holland

Rijschool Hoek van Holland | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? 1,2,3, GO! Bij iQdrive Hoek van Holland! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Wist je dat in 2018 maar liefst 70 leerlingen slaagden in Hoek van Holland en omliggende dorpen. Het hoogste slagingspercentage van Hoek van Holland ging in 2018 naar iQdrive!

Wie gaat lessen bij iQdrive in Hoek van Holland, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Hoek van Holland en doet daarbij plaatsen aan als Heenweg, 's-Gravenzande of Maasdijk. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Naaldwijk, Monster of Brielle.

Onze rijinstructeur in Hoek van Holland over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

iQdrive in Hoek van Holland is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Hanna uit Hoek van Holland: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Wij halen je thuis in Hoek van Holland op (en brengen je thuis).
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Nergens in Hoek van Holland betaal je minder voor een rijles.
  • Start direct met lessen in Hoek van Holland. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles