iQdrive Hoek van Holland

iQdrive | Rijschool Hoek van Holland

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! Vraag vandaag nog een proefles aan bij iQDrive Hoek van Holland!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

We hielpen in Hoek van Holland in 2018 ruim 70 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Hoek van Holland en omstreken.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Hoek van Holland zo snel mogelijk aan een roze pasje. Onze rij-instructeur komt overal: Hoek van Holland, Heenweg, 's-Gravenzande en Maasdijk. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Naaldwijk, Monster of Brielle.

Onze rijinstructeur in Hoek van Holland over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

iQdrive in Hoek van Holland is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Madelief uit Hoek van Holland: “Bij iQdrive bepaal je zelf hoelang je erover doet om je rijbewijs te behalen. Een spoed pakket, een normaal pakket of een plus pakket? Ik had door mijn ziekte toch wat meer lessen nodig buiten mijn pakket om. Bij veel rijscholen ga je dan meer betalen voor de losse lessen, maar bij iQdrive was dat niet het geval. Ik kon gemakkelijk wat lessen bijboeken tot mijn praktijk examen.“

Ook dit is rijschool iQdrive Hoek van Holland:

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Hoek van Holland geen punt!
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Nergens in Hoek van Holland betaal je minder voor een rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles