Rijschool Hilversum | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Hilversum.

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Hilversum in 2018 voor dat 40 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Hilversum en omgeving.

De rij-instructeur in Hilversum stoomt jou in een mum van tijd klaar. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Nieuw-Loosdrecht, 's-Graveland en Laren. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Hilversum met andere instructeurs in plaatsen als Bussum, Baarn en Den Dolder.

Onze rijinstructeur in Hilversum over iQdrive: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

Leerlingen uit Hilversum spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Nout uit Hilversum: “Bij iQdrive kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Hilversum te kiezen!

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles