Rijschool Hilversum | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Hilversum!

Ieder jaar behalen 40 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Onze instructeur in Hilversum helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij rijdt overigens ook in Nieuw-Loosdrecht, 's-Graveland en Laren. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Bussum, Baarn en Den Dolder.

Onze rijinstructeur in Hilversum over iQdrive: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Boris uit Hilversum: "Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive."

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Hilversum!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Neem contact op met één van onze instructeurs. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles