iQdrive Hillegom

iQdrive | Rijschool Hillegom

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Kies voor iQdrive in Hillegom, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Hillegom ongeveer 50 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De rij-instructeur in Hillegom stoomt jou in een mum van tijd klaar. Overigens lest hij naast Hillegom ook in naburige plaatsen als Lisse, Bennebroek en Zwaanshoek. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Heemstede.

Onze rijinstructeur in Hillegom over iQdrive: "Kan je echt niet wachten om zelfstandig te rijden? Bij iQdrive kun je met het IQ spoedpakket in 5 dagen je rijbewijs halen. Go, go, go!"

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Hillegom zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Fem uit Hillegom: “Mijn instructeur heeft mij geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Vlak voordat ik examen moest doen, hebben we nog een rondje gereden. Tijdens het afrijden, reden we een groot deel van de route die ik kort daarvoor nog had gedaan. Echt super, want daar kende ik nog precies de verkeerssituatie.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Nergens in Hillegom betaal je minder voor een rijles.
  • Start direct met lessen in Hillegom. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles