iQdrive Hijken

iQdrive | Rijschool Hijken

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Hijken.

iQdrive overhandigde In 2018 aan 100 jongeren hun rijbewijs in Hijken. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Hijken en omstreken.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Hijken, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij werkt niet alleen in Hijken, maar rijdt ook in Rheeveld, Eursing en zelfs in Brunsting. In omliggende plaatsen zoals Beilen, Westerbork en Dwingeloo hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Hijken over iQdrive: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Hijken. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Hijken. Linde uit Hijken: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Een gratis proefles in Hijken van circa één uur.
  • Woon je in Hijken? Dan word je thuis opgehaald.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Hijken? Stuur ons jouw gegevens. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles