iQdrive Hijken

iQdrive | Rijschool Hijken

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Stap in de lesauto bij iQdrive Hijken!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Hijken in 2018 voor dat 100 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

De rijlessen in Hijken worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Niet alleen inwoners uit Hijken, maar ook mensen uit Rheeveld, Eursing of Brunsting haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Beilen, Westerbork en Dwingeloo.

Onze rijinstructeur in Hijken over iQdrive: We werken met z'n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Hijken zit zelfs op een 9,3! Quinn uit Hijken: “Ik zag heel erg tegen het praktijk examen op. Daardoor heb ik de dag voor het officiële examen nog een keer goed geoefend met mijn rij-instructeur. We deden net alsof het de echte examendag was. Door de goede begeleiding ben ik de dag erna geslaagd!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Hijken geen punt!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles