Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Heythuysen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Heythuysen

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Kies net als 26.000+ anderen voor onze rijschool in Heythuysen.

We hielpen in Heythuysen in 2018 ruim 60 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Heythuysen 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Heythuysen en omgeving.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Heythuysen. Vanuit Heythuysen verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Roggel, Leveroy en Baexem. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in RoggelHorn en Haelen.

Onze rijinstructeur in Heythuysen over iQdrive: “Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool.”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Heythuysen. Witjes uit Heythuysen: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Waarom rijschool iQdrive Heythuysen?

 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • Onze rijinstructeur uit Heythuysen haalt je bij iedere les op.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Heythuysen.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Klaar om te starten met lessen in Heythuysen? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles