iQdrive | Rijschool Hengelo

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! Bij iQdrive in Hengelo haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Wist je dat in 2018 maar liefst 60 leerlingen slaagden in Hengelo en omliggende dorpen. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Hengelo tegen een scherp tarief. Vanuit Hengelo verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Oele, Twekkelo en Beckum. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Hengelo meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Enschede, Oldenzaal en Almelo.

Onze rijinstructeur in Hengelo over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Hengelo plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Hengelo dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Quinty uit Hengelo: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

Nog steeds niet overtuigd?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat wat van je horen! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles