iQdrive | Rijschool Hengelo

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Vraag vandaag nog een proefles aan bij iQDrive Hengelo!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Hengelo ongeveer 60 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

De rij-instructeur in Hengelo stoomt jou in een mum van tijd klaar. Vanuit Hengelo verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Oele, Twekkelo en Beckum. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Enschede, Oldenzaal en Almelo. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Hengelo over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Ravi uit Hengelo: "Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor 'snel'. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur."

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Hengelo geen punt!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Hengelo.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles