Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Hendrik Ido-Ambacht

Home > Rijschool locaties > Rijschool Hendrik Ido-Ambacht

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Hendrik-Ido-Ambacht!

Vorig jaar slaagden 70 leerlingen in Hendrik-Ido-Ambacht in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Hendrik-Ido-Ambacht, want wij hebben daar een eigen instructeur. Vanuit Hendrik-Ido-Ambacht verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Heerjansdam, Ridderkerk en Alblasserdam. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in RidderkerkDordrecht en Zwijndrecht.

Onze rijinstructeur in Hendrik-Ido-Ambacht over iQdrive: “Wil jij starten met je lessen? Dan zie ik ernaar uit om je te ontmoeten! Ik breng je graag alle kneepjes van het ‘vak’ bij. Wanneer je het fijn vind dat ik bij je rijexamen meega is dat zelf een mogelijkheid.”

iQdrive in Hendrik-Ido-Ambacht heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Verwoerdt uit Hendrik-Ido-Ambacht: “Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout.”

Ga jij voor goud?

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Hendrik-Ido-Ambacht voor jou reserveren? Laat je gegevens achter. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles