Rijschool Helmond | iQdrive

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? Dan is iQdrive Helmond! de perfecte match voor jou!

We hielpen in Helmond in 2018 ruim 70 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Helmond zo snel mogelijk aan een roze pasje. Niet alleen inwoners uit Helmond, maar ook mensen uit Overbrug, Scheepstal of Strijp haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Eindhoven, Veghel of Best.

Onze rijinstructeur in Helmond over iQdrive: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Aaltje uit Helmond: "Bij iQdrive zijn geen wachttijden, waardoor ik direct aan de slag kon. Ideaal!"

Ga jij voor goud?

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Woon je in de uithoek van Helmond, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Helmond!
  • Prima slagingspercentage in Helmond dankzij unieke lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Helmond voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles