iQdrive | Rijschool Helmond

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? 1,2,3, GO! Bij iQdrive Helmond! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

In 2018 hielpen we 70 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Helmond. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Helmond en omstreken.

iQdrive Helmond geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Overbrug, Scheepstal en Strijp. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Eindhoven, Veghel of Best.

Onze rijinstructeur in Helmond over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Helmond de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Sterre uit Overbrug: "Hoewel ik niet uit Helmond kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: 'Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.' Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer."

Ook dit is rijschool iQdrive Helmond:

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Wij halen je thuis in Helmond op (en brengen je thuis).
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat wat van je horen! Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles