iQdrive | Rijschool Helmond

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Trap deze week nog af bij iQdrive Helmond!

70 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

De rij-instructeur in Helmond stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt in een straal van 10 km om Helmond, dus ook in plaatsen als Overbrug, Scheepstal of Strijp. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Helmond meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Eindhoven, Veghel en Best.

Onze rijinstructeur in Helmond over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Helmond plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Helmond. Job uit Helmond: "iQdrive hielp mij mijn rijbewijs binnen 3 maanden te behalen. Nu kan ik eindelijk op eigen houtje naar mijn vriend die twee dorpen verderop woont!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles