iQdrive Hellevoetsluis

iQdrive | Rijschool Hellevoetsluis

Fietsen ook zo zat? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Hellevoetsluis!

In 2018 kregen maar liefst 50 jongvolwassenen hun rijbewijs in Hellevoetsluis. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

De rij-instructeur in Hellevoetsluis stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt tevens in de regio van Hellevoetsluis en doet daarbij plaatsen aan als Nieuwenhoorn, Vierpolders of Tinte. In Sommelsdijk, Stellendam en Brielle rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Hellevoetsluis over iQdrive: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

Oud-leerlingen verspreiden in Hellevoetsluis en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Stan uit Hellevoetsluis: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Hellevoetsluis te kiezen!

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Hellevoetsluis geen punt!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles