iQdrive Hellevoetsluis

iQdrive | Rijschool Hellevoetsluis

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Maak een rijdende start bij iQdrive Hellevoetsluis!

In 2018 kregen maar liefst 50 jongvolwassenen hun rijbewijs in Hellevoetsluis. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Hellevoetsluis en omgeving.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Hellevoetsluis tegen een scherp tarief. Woon je in Nieuwenhoorn, Vierpolders of Tinte? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Hellevoetsluis met andere instructeurs in plaatsen als Sommelsdijk, Stellendam en Brielle.

Onze rijinstructeur in Hellevoetsluis over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

Oud-leerlingen in Hellevoetsluis hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Jip uit Hellevoetsluis: “Ik was het openbaar vervoer enorm zat. Eindelijk had ik een goede stok achter de deur om rijlessen te gaan volgen! Ik kwam iQdrive op internet tegen en was direct enthousiast. Nu heb ik mijn papiertje binnen en ben ik nooit meer afhankelijk van de tram en metro. Heerlijk!”

Waarom rijschool iQdrive Hellevoetsluis?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Hellevoetsluis geen punt!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles