Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Heinkenszand

Home > Rijschool locaties > Rijschool Heinkenszand

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Heinkenszand!?

50 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Heinkenszand en omstreken.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Heinkenszand. Ook wanneer je in ‘s-Heer Arendskerke, Het Oudeland of Het Vlaandertje woont, komt hij je thuis ophalen. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als GoesArnemuiden en Kapelle. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Heinkenszand over iQdrive: We werken met z’n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten.”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Heinkenszand. Huijdepool uit Heinkenszand: “Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!”

Alle pluspunten opgesomd:

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of ’s avonds te lessen.
 • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Ben jij onze volgende leerling? Stuur ons jouw gegevens. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles