Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Heinenoord

Home > Rijschool locaties > Rijschool Heinenoord

Vind jij het ook zo vervelend om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer als jij wilt shoppen of chillen in Rotterdam? En mag jij nu eindelijk beginnen met lessen? Autorijschool iQdrive in Heinenoord en omgeving zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk zelfstandig naar Rotterdam kan rijden!

Waarom kiezen voor iQdrive in Heinenoord?

Rijschool iQdrive in Heinenoord en omgeving biedt jou vele voordelen. Ten eerste staan wij voor kwaliteit en willen wij onze cursisten tevreden houden! Daarom krijg jij van ons een gratis proefrijles, een gratis tussentijdse toets en betalen wij eventueel je herexamen(s). Je betaalt dus bij ons alleen je rijlessen!

Als jij geen of weinig rijervaring hebt, heb jij ongeveer 3040 rijlessen nodig. Bij iQdrive kost 40 rijlessen maar €1.890. Als jij komt lessen bij iQdrive in Heinenoord starten wij eerst met een proefrijles. Aan de hand van deze proefrijles stellen wij vast hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben.

Volgende week al beginnen?

Wil jij de omgeving van Heinenoord verkennen achter het stuur? Vraag dan direct een proefrijles aan bij rijschool IQdrive! Als jij toch nog wat vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles