iQdrive Heinenoord

iQdrive | Rijschool Heinenoord

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Rijschool iQdrive helpt jou in Heinenoord veilig en snel op weg.

In Heinenoord hebben we in 2018 ongeveer 60 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Heinenoord? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Goidschalxoord, Reedijk en Koedood. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Mijnsheerenland, Barendrecht of Oud-Beijerland.

Onze rijinstructeur in Heinenoord over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Leerlingen van iQdrive in Heinenoord raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Famke uit Heinenoord: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

De kwaliteit van iQdrive in Heinenoord

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Heinenoord? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles