iQdrive Heinenoord

Rijschool Heinenoord | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Heinenoord naar Mijnsheerenland of Goidschalxoord cruisen? iQdrive rijdt ook in Heinenoord!

In 2018 hielpen we 60 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Heinenoord. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Heinenoord, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Heinenoord, maar ook in Goidschalxoord, Reedijk en Koedood. In omliggende plaatsen zoals Mijnsheerenland, Barendrecht en Oud-Beijerland hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Heinenoord over iQdrive: "Ik werk sinds 2010 bij iQdrive, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Heinenoord zijn velen te spreken. Wouter uit Heinenoord: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Ook dit is rijschool iQdrive Heinenoord:

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Heinenoord geen punt!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles