Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Heerlen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Heerlen

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Heerlen!?

Vorig jaar slaagden 100 leerlingen in Heerlen in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De lessen in Heerlen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Heerlen ook in Schaesberg, Benzenrade en Voerendaal. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in GulpenSittard en Elsloo.

Onze rijinstructeur in Heerlen over iQdrive: “Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Heerlen.”

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Heerlen, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! van Aaken uit Heerlen: “Helaas was ik gezakt voor mijn eerste praktijkervaring. Ik wist niet wat ik hoorde toen mijn instructeur vertelde dat iQdrive de volgende examens zou bekostigen!”

Ook dit is rijschool iQdrive Heerlen:

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Soms zit het afrijden tegen… iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.

Wil jij lessen in Heerlen en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles