iQdrive | Rijschool Heerlen

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio's? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Heerlen!

In 2018 hielpen we 100 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Heerlen. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Onze instructeur in Heerlen helpt jou het beste uit jezelf te halen! Niet alleen inwoners uit Heerlen, maar ook mensen uit Schaesberg, Benzenrade of Voerendaal haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Gulpen, Sittard of Elsloo.

Onze rijinstructeur in Heerlen over iQdrive: "Als één van de 250 instructeurs heb ik genoeg collega's om mee te sparren. We delen graag met elkaar onze tegenslagen, maar vooral onze succesverhalen. Ben jij mijn nieuwe succesverhaal?"

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Heerlen zijn velen te spreken. Lotte uit Heerlen: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

6 keiharde feiten:

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Wij halen je thuis in Heerlen op (en brengen je thuis).
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat wat van je horen! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles