iQdrive | Rijschool Heerlen

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? iQdrive is de grootste rijschool met de meeste leerlingen in Heerlen.

2018 liet iQdrive zo'n 100 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Het hoogste slagingspercentage van Heerlen ging in 2018 naar iQdrive!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Heerlen zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt overigens niet alleen in Heerlen, maar ook in Schaesberg, Benzenrade en Voerendaal. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Gulpen, Sittard en Elsloo.

Onze rijinstructeur in Heerlen over iQdrive: “Ik ben nog steeds net zo waanzinnig enthousiast als mijn leerling slaagt als mij mijn eerste leerling die zijn papiertje haalde."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Heerlen dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Cas uit Heerlen: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Waarom rijschool iQdrive Heerlen?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Heerlen? We halen je thuis op!
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles