Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Heerjansdam

Home > Rijschool locaties > Rijschool Heerjansdam

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Heerjansdam!

Heerjansdam en omstreken heeft er in 2018 zo’n 70 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Heerjansdam en omstreken.

iQdrive Heerjansdam selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Heerjansdam, dus ook in plaatsen als Barendrecht, Puttershoek of Zwijndrecht. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Arent van LierstraatPuttershoek en Zwijndrecht.

Onze rijinstructeur in Heerjansdam over iQdrive: “Na tien jaar als vrachtwagenchaffeur, besloot ik in 1998 om te scholen tot rij-instructeur. De beste beslissing ooit! Ik vind het erg leuk dat oud-leerlingen altijd naar mij zwaaien en toeteren, wanneer ik ze op de weg tegenkom.”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Heerjansdam. Rasch uit Heerjansdam: “Mijn instructeur woont drie straten verderop en ik kende hem al van gezicht, dus ik koos voor hem. De eerste keer zakte ik helaas voor mijn rijexamen, maar direct gaf hij aan dat de herexamen(s) gratis zijn. Ik kon een paar weken later opnieuw op en slaagde toen!”

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Je wordt thuis opgehaald in Heerjansdam!
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Prima slagingspercentage in Heerjansdam dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles